Droom weg en win!

Vertel ons waar je stiekem van droomt en waarom we jou absoluut moeten uitkiezen. Wij zorgen ervoor dat de mooiste, origineelste, zotste of ontroerendste kinderdroom uitkomt.
500 tekens beschikbaar
200 tekens beschikbaar

S 'il y a un incendie,   je suis là pour éteindre les flammes!

Jules

Ik speel graag liedjes op  mijn eigen gitaartje maar ik zou graag eens op een echt drumstel spelen.

Jack

Ik ben Elise en ben  bijna 12 jaar, mijn droom is om lego city te zien in zijn geheel alsof het een grote ministad is. Zelf ben ik een paar jaar begonnen maar dit kost zoveel geld en tijd om een leuke stad te maken, dus hoop ik via deze wedstrijd te mogen spelen in een reuze grote mini lego city stad.

Elise

Ik zou graag eens in  een vliegtuig zitten zodat ik boven de wolken kan kijken.

sem

Alleen al voor de schitterende  staart zou ik m'n benen inruilen om een zeemeermin te kunnen worden. Hopelijk krijg ik dan ook zo'n mooie rode lokken zoals Ariël.

Alice

ik droom van ''tijd'' hebben  voor alles en iedereen *

inge

Sinds ik mijn 2 hartsvriendinnen  heb leren kennen is mijn leven veranderd. We gaan veel samen weg en lachen om de gekste dingen. We kiezen outfits voor elkaar passen ze en liggen plat van het lachen. Altijd zeggen we konden we maar eens samen een winkel binnengaan en daar een outfit zoeken die helemaal ons ding is zonder te betalen. Met in het hoogtepunt schoenen dus! Dus daarom is mijn droom samen met mijn vriendinnen een complete outfit uitzoeken zondervte betalen!❤

Margo

Met de wind in de  haren op een galoperend paard naar mijn mama in Vietnam rijden.

Ly

Een snoepboom  

Thomas

Ik zou graag een restaurant  hebben voor 1 dag en al mijn vrienden en familie bedienen. Ik ben zo graag de barman.

Oskar

Ik droom ervan om een  dag mee de dieren te mogen verzorgen in de ZOO. Dit samen met mijn 2lingbroer Jaan

wies

Ik droom ervan om eens  een dagje topmodel te zijn en te stralen op de cover van een magazine. Make-up, mooie kledij en prachtige schoenen... Het zou superleuk zijn om samen met mijn vriendinnen zo mijn verjaardag te vieren op 24 september.

Odile

Hallo, ik ben Wannes en  ik ben een grote fan van Helden . Ik speel heel graag buiten en hou van klimmen en klauteren in de bomen . Mijn grote droom is om een eigen boomhut te hebben in de tuin . Die zou ik heel graag bouwen met de Helden van Ketnet .

Wannes

Hallo, ik ben Helena. Ik  ben 9 jaar en zit in het vijfde leerjaar. ik droom van verschillende dingen. maar ik heb gekozen om voor 1 dag gynaecoloog te zijn. Toen mijn broer geboren was, in bad mocht ik erbij zijn en toen heb ik zijn navelstreng mogen doorknippen. Mijn broer is ondertussen 3 jaar oud. En ik wil al heel lang dokter worden; en daarom heb ik gekozen voor gynaecoloog. ik zou het graag nog eens in het echt willen meemaken als een baby geboren wordt want dat was zo bijzonder.

Helena
Card image cap

Mijn grote droom is om  een eigen paard te hebben. Dat is natuurlijk niet zo simpel dus daarom ben ik voorlopig ook al blij met een eigen hondje. Ik hou van alle dieren. Mijn favoriete uitstap is dan ook de dierentuin. Een dagje achter de schermen in de zoo staat dan ook op mijn wenslijstje

Julie

10 minuten gratis winkelen in  de Claire’s in Maastricht

Yliana

Ik wil later dolgraag in  Afrika les gaan geven aan kindjes, om hen te helpen en dingen te leren. Omdat ik nu zelf nog naar school ga, zou ik wel al dolgraag eens naar afrika gaan, om bijvoorbeeld de cunina kindjes te bezoeken en zo te zien waar onze 'tasjes-centen' naartoe gaan.

julie

Ik wil zo graag eens  met een luchtballon vliegen. Ik zie bij ons thuis dikwijls luchtballon vliegen en dan kijk ik samen met mijn zussen tot ze achter ons dak verdwenen zijn. Ik zou zo graag vanuit e lucht eens kijken hoe dat er uit ziet.

Jules

een ipad, ik was op  vakantie bij mijn moeke en vake, daar werd ik naar de spoed gevoerd, daarna ben ik naar huis gegaan terug naar de spoed in Deinze, dit was dan al 14 dagen bezig, ik kon bijna niet meer stappen en had enorm veel pijn, mijn mama drong erop aan in de kliniek wat er met mij aan de hand was want ik was al 5 kg vermagerd, at niet meer en had veel pijn, ik had een appendix die reeds 14 dagen gesprongen, ik werd met spoed geopereerd in het UZ Gent,binnen 6 weken terug operatie.

Thibeau

mijn droom is dat  ik een eenhoorn was met vleugels en dat in alle dieren kan veranderen en tot gauw

Nore

Mijn dochter heeft vele dromen.  Vanaf dit jaar september gaat ze naar een andere school en zal ze al haar hartsvriendinnetjes moeten missen en zal ze er nieuwe moeten maken. Nu zou het echt wel super zijn moest ze met haar "oude" vriendinnetjes eens een echt kinder disco feestje kunnen doen met alles erop en eraan, dj, een hapje en drankje, clown of zo, om op deze weg toch te zeggen degen haar vriendinnen, we blijven elkaar zien. Uit het oog is zeker niet uit het hart.

Jill

Ik droom ervan om tijdens  de winterperiode een sneeuw kanon te hebben op onze school

Jerse

Ik wil graag samen met  mijn broer ijscoman zijn en ijsjes geven aan zieke kindjes in het ziekenhuis en ze blij maken maar dan eten we natuurlijk zelf ook enkele ijsjes !!

remo

Eerste droom:In mijn kindertijd mocht  ik op zaterdagvoormiddag niet naar school moest helpen thuis was bakkerij dat deed pijn aan mijn hart.Nu zou ik het leuk vinden ik heb een steamer van miele moest er mij iemand kookles geven om goeie gerechtjes te kunnen maken. Tweede droom: Als ik kind was zag ik mij met mijn dochter (zoon en man) als echte divas gaan wandelen.

Anne-Marie

ik droom er van dat  onze hele klas (tafels, stoelen, kasten,...) versierd word met snoep

Estée

Eigen cool skateboard ontwerpen  

Senne

Ik schenk mijn droom af  aan de kindjes van mijn mama haar werk. Deze hebben een mentale en fysieke beperking. Ik wil dat zij 1 dagje eens al hun zorgen kunnen vergeten. Ik hou van paarden dus geef hun een dagje paardenplezier via CTP van attenhoven en jij maakt mij gelukkig. Dank u!

Vince

Om naast Mathieu Van der  Poel op het podium te staan en zijn truitje te krijgen.

Lars

Mijn droom is samen met  m'n kinderen en kleinkind wonen in een echt kasteel een waar sprookjeskasteel vol met sprookjes en romantiek rijden in een paardenkoets of met een arreslee dineren aan een lange tafel t'liefst rond de zalige tijd van kerstmis met een grote boom met kleurrijke lichtjes en vele pakjes eronder .

marleen

Ik zou heel graag Olivia,  Rik en Xavier van Rox willen ontmoeten (eventueel met de Rox-auto). Het liefst zou ik ook een ROXkostuum van Xavier hebben.

Ruben

De cast (of iemand van  de cast) van de film Wonder ontmoeten. Deze film was zo onroerend en mooi en ik wil er graag meer over weten.

nieka

mijn grootste droom is eens  een wedstrijd winnen!! Ik heb al aan veel wedstrijden meegedaan, maar nog nooit iets gewonnen. Dat is nioet leuk. Als ik deze wedstrijd zou winnen zou ik graag eens samen met mijn lieve maamaa en mini zus allemaal met een pruik op in een luchtballon zitten!!!

linde

Zwemmen in een bad vol  milkshake, met slagroom.

Ann-Louise

Een echte roze meisjesfiets met  een mandje en zitje voor de pop achterop! Met roze/meisjesfietshelm

Lisa

Mijn mooiste droom is om  samen met al mijn vriendinnen en vrienden een huifkarrentocht te maken!

Tille

Ik droom van een feestje  in het thema unicorn waarbij alles versierd is in eenhoorns, eenhoorns cakejes, verkleedkledij, en dat ik mag aankomen op dit feestje op een wit paard (mijn eenhoorn)...

Helena

mijn droom is om een  namiddag turnles te krijgen van Rune Hermans !!!!!!!!!

Febe

Ik droom er van om  sneakers zelf te ontwerpen.

Thomas

Met mijn petekind, zijn zus  en de papa en mama van mijn petekind één van de 10 snelste rollercoaster van de wereld bezoeken en natuurlijk uitproberen

Joris

koning worden!  

kobe

Ik turn al 3 jaar  en had graag Nina Derwael eens ontmoet want ik wil beter kunnen turnen.

Mila

Heel veel lego technic materiaal  mogen gebruiken om iets super uit te bouwen. Het zou handig zijn als er iemand met inzicht bij is om mee mijn idee uit te bouwen. Thuis probeer ik telkens met mijn materiaal iets nieuws te bouwen, maar soms zit ik vast omdat ik nog niet over voldoende inzichten beschikt.

JOPPE

Dag meneer en mevrouw Torfs,  ik ben Anna en zit op een hele leuke, fijne kleine maar beetje lelijke school. Ik wil graag de afgebladerde muur op onze speelplaats omtoveren tot een mooie alpenweide/klimmuur. Ik wil geschilderde bergen, edelweisjes, klimtouwen en klimtsjoepkes. Zo kan ik elke dag op school dromen van mijn lievelingsvakantie.

Anna

Meedoen aan een show met  kinderen

Phara

Meespelen als ninja in Ninjago  en naar Legoland gaan met een legowagen

Matisse

Ik wil dat er op  onze speelplaats allerlei leuke dingen komen. Nu is het soms een beetje saai. Wij willen een huisje of een tent op onze speelplaats en klimdingen!

Elise

Mijn grootste droom is om  voor 1 dag het NIEUWS op VTM/VRT te mogen voorlezen. Goedenavond en dit is het NIEUWS MET ASTRID LIA WOUTERS. Al enkele jaren heb ik een bucketlist met allemaal doelen die ik wil bereiken. Hopelijk kan ik via TORFS deze droom afvinken van mijn lijstje ♥

Astrid Lia

Ik zou graag met mijn  vriendinnetje Ismay en met mijn mama en papa een dagje naar Plopsaland gaan. Ismay is vorig schooljaar verhuisd en daardoor van school moeten veranderen. We kennen elkaar al sinds de crèche en we waren een onafscheidelijk duo. Jammer genoeg heb ik haar niet meer gezien.

Lore

Dat ik super leuke verjaardag  heb ❤️ \r\nEn dat ik een super mooie plate pennezak krijg met flamingo\'s op ❤️❤️❤️\r\nMijn verjaardag is 28/09 Groetjes Zita ❤️❤️❤️

Leuwers

Graag een mooie nieuwe speeltuin  in ons gemeente Ophasselt. Voor alle kindjes. Mijn zoontje speelt er graag na school maar er zijn maar heel weinig speeltjes aan. Dus gaan we zoveel niet.

levi

Eens een weekendje Efteling doen  ,et mijn mama en moeke

Benten

Met de Ghost Rockers naar  Bobbejaanland

Maïté

'Reene, wat is jouw droom'  vraagt mama. Reene antwoordt:'Prinses worden mama!' en ze rolt met haar ogen zoals alleen meisjes van 7 dat kunnen... "Maar je kan toch niet zomaar een prinses worden" zegt ik een beetje bedenkelijk tegen haar. 'oh jawel hoor' zegt ze heel parmantig, 'weet je dat niet' "Dan moet je toch gewoon met een prins trouwen!..." Aldus onze 7-jarige dochter!

Reene

Wij willen graag samen een  hele dag als twee prinsessen in een echt kasteel wonen, met vlindertjes, een eenhoorn en een konijntje als huisdier.

Hasse

Iedereen weet dat kan heel  erg veel van honden hou en iedereen weet ook dat ik er heel erg graag eentje zou willen en waarom ik er zo graag eentje wil is omdat ik er veel lol meen kan maken. We hadden er bijna eentje geadopteerd , maar het ging helaas niet door. Bij ons thuis staat nu nog altijd die hondenmand die we hadden gekocht voor die hond die zou komen en hij staat ergens bij allemaal rommel. En dat vind ik heel erg spijtig want ik zou er graag mijn toekomstig hondje een dutje zien doen.

Hannelore

Mijn grote droom is Job  van Grafhorst ontmoeten, mijn grootste idool. Job van Grafhorst is een zeer bekende Nederlandse youtuber, die bekend is geworden door zijn kanaal "Dutchtuber" met allerlei gekke, grappige filmpjes over verschillende onderwerpen.

Seppe

Hallo, Ik ben Fiorel De  vriendt, maar voor de vrienden ben ik Fiorel Messi. Ja je hoort me al aankomen. Ik ben een super stoere jongen dat verzot is op voetballen! Mijn favoriete voetbalploeg is Barcelona. En mijn grootste droom is om daar te mogen voetballen op het veld van barcelona. En te scooren als de echte grote mannen Stel je voor dat ik kan scooren met courtois in de goal!

Fiorel

Een ritje mee rijden met  Koen Wauters

Tineke

Ik zou graag eens een  dag meemaken uit het leven met Niels destadsbader. Meegaan naar zijn jobs van de dag enzo.

Lenthe

Met de Ghost Rockers naar  Bobbejaanland gaan

Maïté

Ik zou heel graag veranderen  in een Power Ranger en dan zou ik zeker de Dino Saber willen hebben om de wereld te beschermen tegen enge monsters.

Dave

Ik vlieg in een luchtballon  over onze school en ik strooi snoepjes, glitters en ballonnen naar al mijn vriendjes !

Laurien

Ik droom ervan om eens  te mogen mee dansen Met k3 of mee doen in een film

Noa

Kevin de Bruyne ontmoeten  

Fré

gaatjes loze schoenen zou dat  een droom blijven of....... schoenwinkel TORFS kan nogmaals helpen

mieke

ik droom er van om  de rode duivels te ontmoeten

mats

Mijn kinderdroom is een heel  grote fabriek waar ze gigantisch snoep werld en speeltuin van snoep is daar droom ik enorm van maar ja bestaat het!!!

Lena

Ik ben een grote fan  van Eden Hazard en Chelsea ,ik zou eens graag een wedstrijd van Eden gaan bekijken in het stadion van Chelsea. Achter de schermen kijken zou de max zijn en mijn ultieme droom is samen met Eden het terrein op lopen! Senne.

Senne

Ik zou graag met mama  en papa en mijn zus met een luchtballon een tochtje gaan maken

Aaron

Ik wil K3 graag bij  me thuis komen

Debra

Ik wil de grootste boomhut  bouwen van de wereld met een voetbalgoal en een deathride aan.

alexi

Ik droom ervan om eens  te mogen meerijden in een formule 1 wagen.

Vik

De chimpansee’s eten geven in  de dierentuin! En er meer over leren

Ferre

een eenhoorn zijn  

Nore

Een prinsessen-slaapkamer!  

Sterre

Dat ik eens kan gaan  shoppen op mijn verjaardag! 1 januari...

Frauke

Bij mijn mama is een  grote maar saaie toilet. Kan die niet cool gemaakt worden Gamespelletje of iets om te sporten of.... dat zou veeeeeeeeeel cooler zijn!

Kai

Voor mijn dochter van 14.  Een kast vol nieuwe schoenen( incl eigen kast) ze is verzot op schoenen. Past mijne helaas nog niet.. al doet zeze wel aan. Financieel niet de mogelijkheid om haar regelmatig blij te kunnen maken.

Marieke

om samen met mijn vader  in een luchtballon te zitten

Amelie

voor een dagje in de  supermarkt achter de kassa werken.

KAAT

Als kleine ballerina kijk ik  heel graag naar de film 'Ballerina'. Door deze film is mijn passie aangewakkerd en heb ik het aangedurfd om alleen, zonder vriendinnetjes deze hobby uit te oefenen.Het is mijn grote droom eens naar Parijs te gaan en daar in het theater samen met echte ballerina's te dansen voor mijn familie. De magie van een tutu en de mooie muziek vind ik heerlijk! Overal waar ik kom oefenen ik mijn pasjes...

Drée

Ik droom ervan om met  mijn vriendinnen een nieuwe wereld te ontdekken. Nina, Emma en ik zijn echte ontdekkingsreizigers en houden van avontuur.

Yasmine

Ik ben Elise en ben  bijna 11 jaar, mijn droom is om lego city te zien in zijn geheel alsof het een grote ministad is. Zelf ben ik een paar jaar begonnen maar dit kost zoveel geld en tijd om een leuke stad te maken, dus hoop ik via deze wedstrijd te mogen spelen in een reuze grote mini lego city stad.

Elise

Ik ben gek van auto's  en helemaal in de ban van Ford Mustang GT. Ik zou graag later zelf met een Mustang willen rijden en daarom is mijn grote droom een keer mogen meerijden met een echte Ford Mustang GT.

Arthur

Ik droom er van samen  met mijn beste vriendin naar Disneyland Parijs te gaan. En in het dinsney hotel te slapen. met als er op en aan gr Hanne

Hanne

Ik zal heeeel graag met  mijn zusje en ouders naar Legoland willen!

Sydney

ik zou graag samen met  mijn 2ling broer op sporen onderzoek gaan als echte detectives! met speciale lens en andere materialen. en echte codes kraken! en sporen van dieren leren!

Jaan

Mijn broer zijn buik is  ziek. Hij moet veel naar het ziekenhuis voor onderzoeken. Mama gaat dan ook altijd mee en dan mis ik ze. In het ziekenhuis liggen veel kindjes die erg ziek zijn en daar heel lang blijven. Ik ben gezond en dans heel graag. Daarom wil ik graag mijn broer en ALLE zieke kindjes uit het UZA verrassen met een optreden van K3 waar ikzelf en alle kindjes kunnen dansen. Mijn favoriete groep met vrolijke liedjes. Heel goed om de zorgen even te vergeten.

Jolien

Een marshmallow-slagroom gevecht met mijn  vriendinnen.

Martha

Het is mijn droom om  verkleed als superheld rond te zwemmen in een zwembad vol frietjes. Een superheld heeft veel krachten nodig en die zal ik zeker hebben als ik frietjes eet van een gouden bord in mijn frietjeszwembad.

Sebastian

Ik zou heel graag eens  mijn eigen schoenen willen ontwerpen. Helemaal zoals ik ze wil

Maren

Ik wil terug op Roompotvakantie,  want dan lan ik Koos konijn weer zien.

Tuur

Ik zou graag voor een  dag een prinses zijn

Renée

Ik zou graag eens met  K3 gaan shoppen zodat ik een volledig nieuwe outfit heb.

Nanou

Twee van mijn grootouders zijn  aan hartproblemen bezweken en dat mag geen enkel ander kind meemaken. Daarom wil ik cardiologe worden.

Elenca

Ik droom van inline-skates dat  ik overal vliegensvlug naartoe kan

Nona

Ik ben dol op sprookjes  en zal dol graag met mijn broer en ouders in de Efteling (sprookjesbos in Nederland) willen overnachten!

Sally

Ik zou graag met mijn  papa les in snowboarden krijgen van Seppe Smits.

Maxim

Ik droom ervan om eens  te mogen mee trainen met de rode duivels of bij club brugge ...

Axl

Ik had heel graag met  mijn mama, papa en knuffel Mooly van de Minimoomis (die heb ik nog niet) een luchtballonvaart gemaakt.

Noémie

Naar de school gaan waar  de film van High School Musical opgenomen is in de VS en daar enkele leden van de cast ontmoeten en ook naar een school gaan in de VS waar ze een musical afdeling hebben.

Ianka

Beste Torfs , ik zou  heel graag een dagje met mijn lievelings YouTuber :dutchtuber (Job Van Grafhorst) naar mijn lievelings pretpark ( Bobbejaanland ) gaan . Grtjes sterre

Sterre

Mijn droom is, om samen  met mijn2kleinere broers, een helikoptervlucht te maken... Wij maken met onze lego's heel vaak vliegtuigen en helikopters en spelen dan reddertje ... we zouden graag voelen hoe het echt voelt om reddertje te spelen...

Anna

Ik heb ervan gedroomd dat  ik van een hele lange glijbaan in een groot zwembad dook, en; dit VOL badschuim deed, zodat ik door het schuim moest zwemmen, alsof het wolken waren. Ook was er een trampoline bij, zodat ik in het schuim kon springen. Ik was er helemaal alleen, en het was wat donker, ook een klein beetje eng.

Iago

Une séance photo avec mes  parents réalisée par un professionnel au cours d'une journée familiale. Partir à la découverte d'un chouette endroit, entourée de papa et maman...et avec un 'spectateur' qui nous permette d'enfin avoir des photos dans lesquelles je me replongerais dedans où nous serons tous réunis dessus. Car les souvenirs se promènent dans la mémoire et nichent dans le cœur.

Elisa

Prinsess worden in een kasteel  

Rhodé

Ik wil heel graag de  robot cozmo

Ryan

Ik zou zo graag meespelen  in een TV-spotje (vb.Torfs) of in Thuis op tv. Ik speelde zelf al toneel bij l' Artistique in Gullegem

Lise

M'n grote broer kan voetballen,  ik dus ook. Als ze nog talent zoeken bij de rode duivels mogen ze me bellen.

Sterre

1 dag werken in een  snoepjesfabriek en dan een snoepfeestje geven voor al mijn vriendjes. Kleren van snoep maken.

Tiana

Hallo, mijn droom is om  een eigen YouTube-kanaal te hebben waarop ik leuke dingen kan posten zoals bvb : hoe mijn eerste schooldag was, het maken van slijm, de aankoop van mijn nieuwe schoenen bij Torfs of mijn nieuwe boekentas. Ik heb daarom een vlog-camera nodig en hopelijk kan ik het dan boeiend houden voor al mijn volgers :) Beetje zoals "Dylan Haegens". Alvast bedankt en groetjes!

Margo

Om de dieren in de  zoo eens van dichtbij te kunnen bekijken.

Loe

Ik ben een supergrote Mario  Bros en Luigi fan. Ik praat er heel veel over en ken er alles van. Mijn grootste droom is om zelf in een Mario spelletje mee te spelen

Maxim

Mijn mama en papa zijn  gescheiden en ik zou graag terug in een huisje willen wonen in de plaats van een appartement.

Thomas

Mijn opa Hugo is politieagent.  Boetes uitdelen en boeven arresteren zie ik volledig zitten!

Jonah

Graag zou ik samen met  mijn mama 2 minuten gratis willen winkelen in de dreamland.

Liam

Lenthe en Lore een tweeling  van bijna 11 dromen ervan om eens mee te doen met een kinderprogramma op tv van Ketnet (bv: K3 kan het) wegens mama en papa (co-ouderschap) hun drukke agenda's ontbreekt de tijd om hen hiervoor op de juiste manier aan te melden.

Lore en Lenthe

Ik speel veel met auto's  en met mijn Lego bouw ik er zelf. Spijtig genoeg ben ik nog te jong om er zelf mee te rijden, toch droom ik ervan om eens met een 6 x 6 te rijden.

Melchior

een taarten gevecht doen met  de twe zesde klassers

keza

Hoi Torfs : Ik zou  super graag een dag doorbrengen met de Red Flames

Julie

ik wik auto leren rijden  

laurence

Politieman worden! We zitten  op een ochtend aan de ontbijttafel en Stan zegt:"Papa, ik ga met jou politieman worden! En als er dan een brand is ga ik dat opblussen voor jou, mama!' Zalig die kinderliefde...

Stan

IK ZOU HEEL GRAAG  EENS MEISJESDJAMILA ,NINA houston EN STIEN EDLUND ONTMOETEN EN DAARNA EEN WEEK ALLEEN MAAR MET ONS 3 ZIJN EN DOEN WAT WE WILLEN.

Emilie

Ik zou graag een reuzenknuffel  van STITCH (Disneyfiguur uit LILO & STITCH) hebben om mee te slapen. Wat het nog leuker zou maken is dat ik deze knuffel zelf mag gaan kopen met mijn familie in Disneyland Parijs!

Fran

Da heel de wereld van  snoep was. En dat het gezonde snoep was en ook als je het op eet ook terug van zelf groeide

Lila-Silya

Heerlijk eten met mijn vriendinnetje  zonder je zelf ergens iets van aan te trekken.

Niels

Ik zou graag eens met  honden gaan wandelen en ze verzorgen . Het lijkt me dus leuk om dieren te verzorgen in het dierenasiel .ik vind dat jullie mij moeten kiezen omdat deze diertjes extra veel liefde en aandacht verdienen!!!!!! Veel liefs van een echte dierenvriend!!!! Camille❤

Camille

Mijn droom is om eens  samen met mijn ouders en broertje naar Disneyland Parijs te gaan omdat mijn ouders elke dag hard werken en nooit tijd hebben om te ontspannen.

Bo

Ik wil graag op restaurant  met de vriendjes van de klas en juf, mmmmmh lekker!

Pauline
Card image cap

Samen met mijn mama een  van onze sponsorkindjes in Haïti of Colombia bezoeken! Mijn papa en mama betalen elke maand geld zodat zij daar naar school kunnen en kleding en schoenen kunnen kopen bijvoorbeeld. We schrijven hun brieven en hebben een foto maar wat zou ik ze graag eens ontmoeten en een knuffel willen geven en tegen ze zeggen dat ik heel veel van ze hou.

Hannah

Ik droom ervan om overal  in de boekjes te staan. Ik heb al model mogen staan voor Filou&Friends en smartgames. Graag zou ik ook bij Torfs, Jbc, Bel&Bo, Someone, Blablabla, gewoonweg overal mojn gezichtje eens zien verschijnen. Ik vind het geweldig om met de fotografen te spelen. die zijn zo grappig!

Floreano

Ik zou heel graag stoere  skateboard kunsten leren. Via YouTube kan je filmpjes zien hoe ze in Amerika overal stunten. Waarom kan dit niet in België

Max

Ik zou heel graag veranderen  in een Power Ranger en dan zou ik zeker de Dino Saber willen hebben om de wereld te beschermen tegen enge monsters.

Alex

Ik zou dolgraag als Sissi  ( kleding zoals in de film) in een droomkasteel walsen tijdens zo'n echt bal in Wenen met alles erop en eraan.

christel

Af en toe ga ik  met mijn mama shoppen. Mijn mama vraagt dan altijd aan de mevrouw van de winkel om te helpen bij het kiezen en welke kleren ik allemaal mag aandoen met elkaar. Maar eigenlijk weet ik dat zelf ook. Ik ben 8 jaar en droom ervan om eens als een echte mannequin op een catwalk te lopen, met véél lichten, kleuren, goede muziek, mooie kleren, hoge hakken en schmink (want dat mag nog niet van mama...).

Oliva

mijn droom is om met  mijn beste vriendin Helena samen met Giovanni Kemper te dansen en te acteren, een dagje ergens naartoe gaan waar we ons kunnen amuseren.

Kaat

ik doe al van mijn  5 jaar klassiek ballet en mijn grote droom is om het Zwanenmeer te gaan kijken en eens een repetitie te mogen bijwonen.

Josefien

Shoppen in Gent of Antwerpen  met Tinne Oltmans.

Nora

Ik zou heel graag de  hele reeks van De Kiekeboe willen hebben!Omdat ik hooggevoelig ben !Een door te lezen word ik rustig!

Briek

Ik zou heel graag eens  naar Preveza willen gaan omdat mijn adoptie hond van daar komt, Wil het graag eens zien en de mensen die haar gered hebben bedankten en als het kan ook nog spullen meenemen voor de honden die ze redden.

Lisa

een eenhoorn zijn met  vleugels

Nore

Ik wil later dierenarts worden,  ik ben helemaal gek op paarden en zou graag paardrijles krijgen, ook het paard verzorgen en zelfs de stallen uitkuisen vind ik niet erg!

Kato

Ik ben 11 jaar ,Ik  zou graag een huisje op deze wereld wensen ,mijn mama is alleen ,ik heb ook een zusje,wij zijn van turks Koerdische oregiine mijn mama word anders bekeken omdat ze gescheiden is ,wij moeten altijd alles aanvaarden,hulp voor een huisje, dank jullie

Eren

Ik zou willen meedoen in  een kinderprogramma op tv

Emiel

Mijn droom is dat ik  graag met mijn broer en zus zou zwemmen in de lucht en het gevoel zou hebben te zweven.

Kato

Vliegen,... Met een grote luchtballon  die vertrekt van op onze speelplaats van de school. Zo kunnen er ook nog vriendjes van mijn klas met me meevliegen in de grote luchtballon.

Mats

Ik droom er al jarenlang  (niet zo stiekem ;-)) van om nieuwjaar te vieren in bikini op het strand in Australië

Tine

Ik zou zo graag eens  helpen op een echt podium. Ik heb zelf een rookmachine, bellenblazer, spots. Ik ben gefascineerd door alles wat effecten, kabels heeft. Regelmatig verbouw ik mijn mama haar veranda of mijn papa zijn garage om tot een ware rockzaal met gordijnen. Soms denkt mijn mama dat ik denk dat ik in het Sportpaleis ben :-) :-) :-)

Bram

dolfijnentrainster te worden