Droom weg en win!

Vertel ons waar je stiekem van droomt en waarom we jou absoluut moeten uitkiezen. Wij zorgen ervoor dat de mooiste, origineelste, zotste of ontroerendste kinderdroom uitkomt.
500 tekens beschikbaar
200 tekens beschikbaar

S 'il y a un incendie,   je suis là pour éteindre les flammes!

Jules

een eenhoorn zijn  

Nore

Ik wil graag op restaurant  met de vriendjes van de klas en juf, mmmmmh lekker!

Pauline

Ik ben Olivia en ik  wil dolgraag mijn woonkamer omtoveren in een discoparty! Met allemaal lekkere hapjes, met een snoeptaart, een discobal en coole lichten! Dan staan er leuke dansliedjes op! En dan nodig ik mensen uit om mee te feesten!

Olivia

Ik wil graag samen met  mijn broer ijscoman zijn en ijsjes geven aan zieke kindjes in het ziekenhuis en ze blij maken maar dan eten we natuurlijk zelf ook enkele ijsjes !!

remo

Mjammie mjammie wij zouden graag  een snoepfabriek bezoeken. Mogen we dan ook snoepjes meenemen en uitdelen in de klas

Max en Kai

Ik vlieg in een luchtballon  over onze school en ik strooi snoepjes, glitters en ballonnen naar al mijn vriendjes !

Laurien

Mijn mama en papa zijn  gescheiden en ik zou graag terug in een huisje willen wonen in de plaats van een appartement.

Thomas

ik wil in amerika in  een reservaat gaan wonen, in een tipi, zonder komfort, en de indianen doen beseffen dat ze hun eigen identiteit ten alle koste moeten bewaren en eren en koesteren, want wij europeanen zijn de onze al kwijt, we hebben alle kontakt met de natuur verloren en wonen in betonnen blokken en hangen af van onze gps, i phone en andere troep, ik wil terug naar af, met echte waarden en respect voor moeder aarde, we zijn robotten geworden, en zijn elk menselijk aspect verloren

caroline

Ik wil later dolgraag in  Afrika les gaan geven aan kindjes, om hen te helpen en dingen te leren. Omdat ik nu zelf nog naar school ga, zou ik wel al dolgraag eens naar afrika gaan, om bijvoorbeeld de cunina kindjes te bezoeken en zo te zien waar onze 'tasjes-centen' naartoe gaan.

julie

Ik speel veel met auto's  en met mijn Lego bouw ik er zelf. Spijtig genoeg ben ik nog te jong om er zelf mee te rijden, toch droom ik ervan om eens met een 6 x 6 te rijden.

Melchior

Kansarme kindjes laten ‘Crazyshoppen’ Ik heb  voor mezelf ook heel wat fijne dromen maar ik zou graag de kindjes uit mijn mama haar klasje een plezier doen. Mijn mama is kleuterjuf bij kansarme kindjes in een school in het Brusselse. Deze kindjes hebben thuis geen speelgoed. Het lijkt mij een droom die 21 keer uitkomt als ik met die kindjes eens naar een speelgoedwinkel mag gaan en ze daar elk een leuk stuk speelgoed mogen gaan kiezen voor zichzelf,die blije gezichtjes...wat een heerlijke droom..

Noortje

ik droom er van dat  onze hele klas (tafels, stoelen, kasten,...) versierd word met snoep

Estée

Une séance photo avec mes  parents réalisée par un professionnel au cours d'une journée familiale. Partir à la découverte d'un chouette endroit, entourée de papa et maman...et avec un 'spectateur' qui nous permette d'enfin avoir des photos dans lesquelles je me replongerais dedans où nous serons tous réunis dessus. Car les souvenirs se promènent dans la mémoire et nichent dans le cœur.

Elisa

Mijn droom is samen met  m'n kinderen en kleinkind wonen in een echt kasteel een waar sprookjeskasteel vol met sprookjes en romantiek rijden in een paardenkoets of met een arreslee dineren aan een lange tafel t'liefst rond de zalige tijd van kerstmis met een grote boom met kleurrijke lichtjes en vele pakjes eronder .

marleen

Een tractor  

Joram

Kevin de Bruyne ontmoeten  

Fré

Een GROOT peperkoeken snoephuis maken  zoals in Hans enGrietje # ik hoop dat hij uit komt

Eline

Mil is 1.5 jaar. Mil  speelt niet met babyspeelgoed. Nee, Mil trekt graag kabels uit het stopcontact. Mil loopt ook graag rond met de schroevendraaier van papa. Mil weet hoe hij de tv moet aanzetten, zonder dat we hem dat ooit geleerd hebben. Mil krijgt ook stiekem het kastje vast van de televisie en opeens horen wij een schattig lachje en staat de tv aan. Mil kan facetimen met vake en gaat dikwijls met mijn gsm op de loop... Mil wil vast duidelijk maken dat IT man worden zijn droom is... ;)

Mil

ik droom er van om  de rode duivels te ontmoeten

mats

Een heel jaar lang uit  een lange rij schoenen kunnen kiezen! Die ik dan ook nog van mijn mama naast elkaar op mijn kamer mag laten staan.

valerie

Een snoepboom  

Thomas

Hallo, ik ben Ariana. Ik  ben 5 jaar en mijn allergrootste droom en wens is om ooit als een echt elfje op een hele mooie eenhoorn te kunnen rijden over de regenboog. Net zoals mijn favoriete heldin “Mia” uit de serie “mia and me”!

Ariana

10 minuten gratis winkelen in  de Claire’s in Maastricht

Yliana

een taarten gevecht doen met  de twe zesde klassers

keza

Ik zou graag eens in  een film van K3 willen meespelen zodat ik ook eens kan ervaren hoe het leven van een filmster is.

Nina

Net zoals mama mooie momenten  vastleggen wil ik doen. Mijn eerste fototoestel heb ik al. Eentje in felroze want dat zijn de beste, denk ik.

Rikke

De droom van zovele onder  ons denk ik.. met mijn man en zoontje een weekenfje Disneyland, hij is 3j en zo gek van Cars, zijn hele kamer is in het thema, de films spelen dag en nacht bij wijze van, autootjes, tandenborstel, tandpasta, plakkertjes om de wondjes te genezen, koffertjes, doosjes, drinkflesjes, en noem maar op, op eender welke plaats in ons huis vind je wel iets van Cars.

Berenice

Ik droom ervan om Piet  Piraat eens een handje te kunnen geven! Ik wil dat zo graag want met alle avonturen dat hij beleefd is hij mijn held! Later als ik groot ben word ik een held net als Mega Mindy. Dus die zou ik ook wel graag eens een handje geven!

Nyssa

Ik zou heel graag stoere  skateboard kunsten leren. Via YouTube kan je filmpjes zien hoe ze in Amerika overal stunten. Waarom kan dit niet in België

Max

Ik wil eens kunnen vliegen.  

Mats

Beroemd zijn voor 1 dag.  Ik wil graag op tv komen en in een boekje staan. Ik vertel graag en maak graag filmpjes, maar alleen thuis zien ze dat.

Chloé

Ik wil later dierenarts worden,  ik ben helemaal gek op paarden en zou graag paardrijles krijgen, ook het paard verzorgen en zelfs de stallen uitkuisen vind ik niet erg!

Kato

ik droom van ''tijd'' hebben  voor alles en iedereen *

inge

Ik wil later dierenarts worden,  ik ben helemaal gek op paarden en zou graag paardrijles krijgen, ook het paard verzorgen en zelfs de stallen uitkuisen vind ik niet erg!

Kato

een eenhoorn zijn met  vleugels

Nore

Ik droom er van om  sneakers zelf te ontwerpen.

Thomas

Ik ben Frauke en ik  ben 9 jaar. Ik zou heel graag eens met een luchtballon meevaren, want dan heb je een heel mooi uitzicht over het dorp en kan je veel naar de mensen beneden zwaaien. Mijn broer en mijn mama en papa mogen dan ook mee genieten :)

Frauke

Ik zou heel graag eens  naar Preveza willen gaan omdat mijn adoptie hond van daar komt, Wil het graag eens zien en de mensen die haar gered hebben bedankten en als het kan ook nog spullen meenemen voor de honden die ze redden.

Lisa

Mijn droom is om eens  samen met mijn ouders en broertje naar Disneyland Parijs te gaan omdat mijn ouders elke dag hard werken en nooit tijd hebben om te ontspannen.

Bo

Een schommel in onze tuin  die voor 100 jaar mag blijven staan. Zo kan ik hoog in de wolken vliegen en alle zorgen vergeten.

Lieselotte

Shoppen in Gent of Antwerpen  met Tinne Oltmans.

Nora

mijn droom is om dieren  te verzorgen in de zoo (Dit is mijn droomjob!)

Louise

Mijn grootste droom is om  te paardrijden op het strand bij zonsondergang, wanneer de lucht oranje kleurt en het strand alleen voor mij en mijn paard is.

camille

Hoi Torfs : Ik zou  super graag een dag doorbrengen met de Red Flames

Julie

een eenhoorn zijn met  vleugels en dat in alle dieren kan veranderen en tot gauw

Nore

Ik droom ervan om eens  te mogen mee dansen Met k3 of mee doen in een film

Noa

Wij willen graag samen een  hele dag als twee prinsessen in een echt kasteel wonen, met vlindertjes, een eenhoorn en een konijntje als huisdier.

Hasse

Ik droom ervan om overal  in de boekjes te staan. Ik heb al model mogen staan voor Filou&Friends en smartgames. Graag zou ik ook bij Torfs, Jbc, Bel&Bo, Someone, Blablabla, gewoonweg overal mojn gezichtje eens zien verschijnen. Ik vind het geweldig om met de fotografen te spelen. die zijn zo grappig!

Floreano

Ik zou heel graag Olivia,  Rik en Xavier van Rox willen ontmoeten (eventueel met de Rox-auto). Het liefst zou ik ook een ROXkostuum van Xavier hebben.

Ruben

Mijn droom is, om samen  met mijn2kleinere broers, een helikoptervlucht te maken... Wij maken met onze lego's heel vaak vliegtuigen en helikopters en spelen dan reddertje ... we zouden graag voelen hoe het echt voelt om reddertje te spelen...

Anna

Mijn grote droom is om  een eigen paard te hebben. Dat is natuurlijk niet zo simpel dus daarom ben ik voorlopig ook al blij met een eigen hondje. Ik hou van alle dieren. Mijn favoriete uitstap is dan ook de dierentuin. Een dagje achter de schermen in de zoo staat dan ook op mijn wenslijstje

Julie

Ik droom ervan om een  thuisconcertje van k3 te kunnen krijgen op mijn eerste communiefeest

Frann

op een ver exzotis strand  in de zon gaan wandelen

marina

Mijn kinderdroom is een heel  grote fabriek waar ze gigantisch snoep werld en speeltuin van snoep is daar droom ik enorm van maar ja bestaat het!!!

Lena

Meespelen als ninja in Ninjago  en naar Legoland gaan met een legowagen

Matisse

Ik droom ervan om tijdens  de winterperiode een sneeuw kanon te hebben op onze school

Jerse

Hallo, ik ben Wannes en  ik ben een grote fan van Helden . Ik speel heel graag buiten en hou van klimmen en klauteren in de bomen . Mijn grote droom is om een eigen boomhut te hebben in de tuin . Die zou ik heel graag bouwen met de Helden van Ketnet .

Wannes

een ipad, ik was op  vakantie bij mijn moeke en vake, daar werd ik naar de spoed gevoerd, daarna ben ik naar huis gegaan terug naar de spoed in Deinze, dit was dan al 14 dagen bezig, ik kon bijna niet meer stappen en had enorm veel pijn, mijn mama drong erop aan in de kliniek wat er met mij aan de hand was want ik was al 5 kg vermagerd, at niet meer en had veel pijn, ik had een appendix die reeds 14 dagen gesprongen, ik werd met spoed geopereerd in het UZ Gent,binnen 6 weken terug operatie.

Thibeau

Om de dieren in de  zoo eens van dichtbij te kunnen bekijken.

Loe

Ik droom van een flamingo-knuffel.  

Mirthe

Graag een mooie nieuwe speeltuin  in ons gemeente Ophasselt. Voor alle kindjes. Mijn zoontje speelt er graag na school maar er zijn maar heel weinig speeltjes aan. Dus gaan we zoveel niet.

levi

Naar Disney land gaan  

Casper

De chimpansee’s eten geven in  de dierentuin! En er meer over leren

Ferre

Een prinsessen-slaapkamer!  

Sterre

Met een luchtballon vliegen  

Seppe

koning worden!  

kobe

Ik droom ervan om in  de winkel binnen te stappen en voor elk lid van mijn klein gezin een volledig outfit te kiezen zonder een cent uit te geven.

Hafsa

Ik hou van Mila van  de Ghost Rockers maar zie Tinne ook graag toneelspelen. Ik zou graag eens een dagje met haar meelopen en zelfs meespelen in een toneel of film!!

Marie
Card image cap

Ik zou heel graag meespelen  in een Kiekboe strip van Merho. We kunnen dan samen het verhaal bedenken en maken. Ik kan dan een beetje helpen met de tekst en ideetjes voor tekeningen. Ik zou graag zien hoe ze zo'n stripverhaal maken.

Laurine

Dag meneer en mevrouw Torfs,  ik ben Anna en zit op een hele leuke, fijne kleine maar beetje lelijke school. Ik wil graag de afgebladerde muur op onze speelplaats omtoveren tot een mooie alpenweide/klimmuur. Ik wil geschilderde bergen, edelweisjes, klimtouwen en klimtsjoepkes. Zo kan ik elke dag op school dromen van mijn lievelingsvakantie.

Anna

“Suze, opa, zee.” Suze is  mondig voor haar 2,5 jaar, dat komt door haar oudere zussen. Dat ze goed weet wat ze wil heeft ze helemaal van zichzelf. Zij en haar 82 jarige opa (die woont ad zee) hebben een bijzondere band en allebei zijn ze dol op familiefeesten, want dan zien ze iedereen. Bovendien zijn er dan wafels en muziek, meer moet dat niet zijn voor Suze. Een droomfeest met heel de familie, ook Elien & Bram die in China wonen, tijdens de donkere kerstvakantie & vereeuwiging vh moment!

Suze

Ik droom ervan om een  grote boomhut te maken in het Vrieselhof (Oelegem) samen met de 'helden van Ketnet'.

Mats

Eens een weekendje Efteling doen  ,et mijn mama en moeke

Benten

Had ik 10miljoen dan zou  ik... één groot feest geven voor alle kinderen in nood.(op de vlucht,arm,ziek) Helaas, onmogelijke opdracht, daarom kies ik iets waar ik uit ervaring van kan meespreken.Mijn zoon sukkelt al 2jaar met zijn gezondheid en dat heeft een invloed op gezin,school,werk,vrienden en familie. Daarom droom ik dat de wens van Daan of Jolien mag uitkomen.Dan kunnen we samen andere kinderen met gezondheidsproblemen en hun gezin een onvergetelijk moment bezorgen.

Annelies

mijn droom is om een  namiddag turnles te krijgen van Rune Hermans !!!!!!!!!

Febe

mijn droom is om met  mijn beste vriendin Helena samen met Giovanni Kemper te dansen en te acteren, een dagje ergens naartoe gaan waar we ons kunnen amuseren.

Kaat

Politieman worden! We zitten  op een ochtend aan de ontbijttafel en Stan zegt:"Papa, ik ga met jou politieman worden! En als er dan een brand is ga ik dat opblussen voor jou, mama!' Zalig die kinderliefde...

Stan

Mijn dochter heeft vele dromen.  Vanaf dit jaar september gaat ze naar een andere school en zal ze al haar hartsvriendinnetjes moeten missen en zal ze er nieuwe moeten maken. Nu zou het echt wel super zijn moest ze met haar "oude" vriendinnetjes eens een echt kinder disco feestje kunnen doen met alles erop en eraan, dj, een hapje en drankje, clown of zo, om op deze weg toch te zeggen degen haar vriendinnen, we blijven elkaar zien. Uit het oog is zeker niet uit het hart.

Jill

Eerste droom:In mijn kindertijd mocht  ik op zaterdagvoormiddag niet naar school moest helpen thuis was bakkerij dat deed pijn aan mijn hart.Nu zou ik het leuk vinden ik heb een steamer van miele moest er mij iemand kookles geven om goeie gerechtjes te kunnen maken. Tweede droom: Als ik kind was zag ik mij met mijn dochter (zoon en man) als echte divas gaan wandelen.

Anne-Marie

Ik droom dat ik een  prinses ben en bij Prinsessia ben...

Jools

Ik zou graag eens in  een vliegtuig zitten zodat ik boven de wolken kan kijken.

sem

Dat ik eens kan gaan  shoppen op mijn verjaardag! 1 januari...

Frauke

Ik wil terug op Roompotvakantie,  want dan lan ik Koos konijn weer zien.

Tuur

Een hele dag alleen maar  chocolade eten!

Phaedra

om samen met mijn vader  in een luchtballon te zitten

Amelie

Een ontmoeting met de motocrosser  Jeffrey Herlings. En samen eens crossen op trainingsparcour

Nathan

Ik droom er van om  een gymnaste te worden en later te kunnen meedoen aan wedstrijden.

Amélie

Ik zou heel graag Spiderman  ontmoeten.

vir

Ik zou graag een reuzenknuffel  van STITCH (Disneyfiguur uit LILO & STITCH) hebben om mee te slapen. Wat het nog leuker zou maken is dat ik deze knuffel zelf mag gaan kopen met mijn familie in Disneyland Parijs!

Fran

Ik zou graag samen met  Tine Oltmans dansen in een regen van snoepjes. En er natuurlijk af en toe eentje opeten ;-)

Cathérine

Mijn grootste droom is om  voor 1 dag het NIEUWS op VTM/VRT te mogen voorlezen. Goedenavond en dit is het NIEUWS MET ASTRID LIA WOUTERS. Al enkele jaren heb ik een bucketlist met allemaal doelen die ik wil bereiken. Hopelijk kan ik via TORFS deze droom afvinken van mijn lijstje ♥

Astrid Lia

voor een dagje in de  supermarkt achter de kassa werken.

KAAT

Ik droom er van samen  met mijn beste vriendin naar Disneyland Parijs te gaan. En in het dinsney hotel te slapen. met als er op en aan gr Hanne

Hanne

Ik zou enorm graag een  trampoline willen. Dan kan ik hoog in de lucht springen en de maan aanraken.

Febe

Politieman worden! We zitten  op een ochtend aan de ontbijttafel en Stan zegt:"Papa, ik ga met jou politieman worden! En als er dan een brand is ga ik dat opblussen voor jou, mama!' Zalig die kinderliefde...

Stan

Ik droom er al jarenlang  (niet zo stiekem ;-)) van om nieuwjaar te vieren in bikini op het strand in Australië

Tine

Ik speel graag liedjes op  mijn eigen gitaartje maar ik zou graag eens op een echt drumstel spelen.

Jack

Heerlijk eten met mijn vriendinnetje  zonder je zelf ergens iets van aan te trekken.

Niels

Ik zou dolgraag een keertje  met enkele vriendinnetjes (en mama en papa natuurlijk) als prinses in een echt kasteel logeren. Als kers op de taart zouden we dan ook nog heel graag het landgoed verkennen op een eenhoorn.

Sam

Is dat ik een speelgoedwinkeltje  met een winkelkarretje zou kunnen krijgen

Glenn

M'n grote broer kan voetballen,  ik dus ook. Als ze nog talent zoeken bij de rode duivels mogen ze me bellen.

Sterre

Ik zou graag met mijn  papa les in snowboarden krijgen van Seppe Smits.

Maxim

mijn grootste droom is eens  een wedstrijd winnen!! Ik heb al aan veel wedstrijden meegedaan, maar nog nooit iets gewonnen. Dat is nioet leuk. Als ik deze wedstrijd zou winnen zou ik graag eens samen met mijn lieve maamaa en mini zus allemaal met een pruik op in een luchtballon zitten!!!

linde

Een echte roze meisjesfiets met  een mandje en zitje voor de pop achterop! Met roze/meisjesfietshelm

Lisa

Samen met mijn drie andere  vriendinnen in een sterren restaurant werken en eten maken

Alexis

Ik zou dolgraag als Sissi  ( kleding zoals in de film) in een droomkasteel walsen tijdens zo'n echt bal in Wenen met alles erop en eraan.

christel

Ik ga graag op vakantie  naar Oostenrijk. In onze tuin staat er een tuinhuisje en ik zou dit graag inrichten met allerlei leuke spulletjes uit Oostenrijk zoals die echte hutjes daar. Ik wilden met mijn vriendinnen in dat huisje slapen.

Julie

Ik schenk mijn droom af  aan de kindjes van mijn mama haar werk. Deze hebben een mentale en fysieke beperking. Ik wil dat zij 1 dagje eens al hun zorgen kunnen vergeten. Ik hou van paarden dus geef hun een dagje paardenplezier via CTP van attenhoven en jij maakt mij gelukkig. Dank u!

Vince

Mijn mooiste droom is om  samen met al mijn vriendinnen en vrienden een huifkarrentocht te maken!

Tille

Een superheld die onze klas  bezoekt...

ANNICK

Ik ben dol op sprookjes  en zal dol graag met mijn broer en ouders in de Efteling (sprookjesbos in Nederland) willen overnachten!

Sally

Ik zou heel graag veranderen  in een Power Ranger en dan zou ik zeker de Dino Saber willen hebben om de wereld te beschermen tegen enge monsters.

Dave

ik zou graag zwemmen in  een zwembad vol met snoepjes

Warre

Ik wil zo graag eens  met een luchtballon vliegen. Ik zie bij ons thuis dikwijls luchtballon vliegen en dan kijk ik samen met mijn zussen tot ze achter ons dak verdwenen zijn. Ik zou zo graag vanuit e lucht eens kijken hoe dat er uit ziet.

Jules

Ik droom van inline-skates dat  ik overal vliegensvlug naartoe kan

Nona

mijn droom is dat  ik een eenhoorn was met vleugels en dat ik in alle dieren kan veranderen en tot gauw

Nore

Met mijn petekind, zijn zus  en de papa en mama van mijn petekind één van de 10 snelste rollercoaster van de wereld bezoeken en natuurlijk uitproberen

Joris

Ik zou heel graag de  hele reeks van De Kiekeboe willen hebben!Omdat ik hooggevoelig ben !Een door te lezen word ik rustig!

Briek

Ik zou graag ‘zwemmen’ in  een zwembad vol snoepjes!

Maxime

Naar de school gaan waar  de film van High School Musical opgenomen is in de VS en daar enkele leden van de cast ontmoeten en ook naar een school gaan in de VS waar ze een musical afdeling hebben.

Ianka

Eigen cool skateboard ontwerpen  

Senne

Ik zou heel graag met  een luchtballon vliegen met mijn broertje Tiebe, mijn mama, mijn beste vriendin Nienke en haar zusje Emma en hun mama

Rilana

Ik zou zo graag eens  helpen op een echt podium. Ik heb zelf een rookmachine, bellenblazer, spots. Ik ben gefascineerd door alles wat effecten, kabels heeft. Regelmatig verbouw ik mijn mama haar veranda of mijn papa zijn garage om tot een ware rockzaal met gordijnen. Soms denkt mijn mama dat ik denk dat ik in het Sportpaleis ben :-) :-) :-)

Bram

Mijn opa Hugo is politieagent.  Boetes uitdelen en boeven arresteren zie ik volledig zitten!

Jonah

Ik ben gek van auto's  en helemaal in de ban van Ford Mustang GT. Ik zou graag later zelf met een Mustang willen rijden en daarom is mijn grote droom een keer mogen meerijden met een echte Ford Mustang GT.

Arthur

Ik droom dat er niemand  nog wordt doodgeschoten en dat er geen oorlog meer is.

Alex

IK ZOU HEEL GRAAG  EENS MEISJESDJAMILA ,NINA houston EN STIEN EDLUND ONTMOETEN EN DAARNA EEN WEEK ALLEEN MAAR MET ONS 3 ZIJN EN DOEN WAT WE WILLEN.

Emilie
Card image cap

Voor mijn dochter van 14.  Een kast vol nieuwe schoenen( incl eigen kast) ze is verzot op schoenen. Past mijne helaas nog niet.. al doet zeze wel aan. Financieel niet de mogelijkheid om haar regelmatig blij te kunnen maken.

Marieke

Mijn mama en papa zijn  gescheiden en ik zou graag terug in een huisje willen wonen in de plaats van een appartement.

Thomas

Trouwen met de liefde van  mijn leven en een onvergetelijk feest

Lien
Card image cap

Twee van mijn grootouders zijn  aan hartproblemen bezweken en dat mag geen enkel ander kind meemaken. Daarom wil ik cardiologe worden.

Elenca

Mijn grootste droom, en  ook die van onze kleine Vince, is om een paar dagen naar Disneyland te gaan, want iedereen dat er komt spreekt altijd vol lof, en heeft altijd prachtige foto's van het kasteel!

Stef

Een zwembad of een kamer  vol met snoep!

Irene

Een zwembad of een kamer  vol met snoep!

Irene

Ik wil dat er op  onze speelplaats allerlei leuke dingen komen. Nu is het soms een beetje saai. Wij willen een huisje of een tent op onze speelplaats en klimdingen!

Elise

Ik zou willen meedoen in  een kinderprogramma op tv

Emiel

Mijn droom is om samen  met mijn ouders en broer en zus naar disney land parijs te mogen gaan met een overnachtig in het prachtige mooie hotel daar

Emilia

gaatjes loze schoenen zou dat  een droom blijven of....... schoenwinkel TORFS kan nogmaals helpen

mieke

Ik droom van een feestje  in het thema unicorn waarbij alles versierd is in eenhoorns, eenhoorns cakejes, verkleedkledij, en dat ik mag aankomen op dit feestje op een wit paard (mijn eenhoorn)...

Helena

spiderman outfit , maar dan  ook alles

William ( Thorgan )

Ik wil K3 graag bij  me thuis komen

Debra

Toen ik pas 1,5 jaar  oud was werd ik de beste vriend van Fabian Cancellara en werd ik gekroond als #littlebigfabian Sindsdien reed ik al al een paar rondjes in het Kuipke en deed ik de kasseikes van de Ronde. Ik rij zonder wieltjes sinds ik 3 ben en ben nu volop aan het oefenen in de modder samen met mijn Pepe! Mijn grote droom is om samen met Vanderpooooeeeeel een toertje te doen in de modder. Zodat ik eens wat anders doe dan altijd die saaie wegritjes :p

Fabian

Ik ben Elise en ben  bijna 12 jaar, mijn droom is om lego city te zien in zijn geheel alsof het een grote ministad is. Zelf ben ik een paar jaar begonnen maar dit kost zoveel geld en tijd om een leuke stad te maken, dus hoop ik via deze wedstrijd te mogen spelen in een reuze grote mini lego city stad.

Elise

Een hele dag doorbrengen met  mijn grote helden: de redders aan zee!

Celeste

Ik droom ervan om met  mijn vriendinnen een nieuwe wereld te ontdekken. Nina, Emma en ik zijn echte ontdekkingsreizigers en houden van avontuur.

Yasmine

Ik heb altijd één groot  probleem in ijsjeszaken: tussen al dat lekkers de juiste keuze maken. Vanille, mokka, banaan of citroen Oh, wat moet ik nu toch doen! En dan zijn er die minder voor de hand liggende smaken: fristi, éclair, viooltjes,… probeer daar maar eens wijs uit te geraken! Zoveel dingen die ik nog niet heb leren kennen, maar wel heel graag eens wil verkennen. Mijn droom is dus eens te mogen proeven van elke smaak. En dan is kiezen voortaan (hopelijk) niet meer zo’n moeilijke taak!

Yasmine

Hallo Mijnheer Wouter, wij zijn  Louis 8 jaar en Victor 12 jaar en wij zijn 2 broers, die enorm houden van buitenspelen. Wij hebben geen Playstation, geen WI, geen Nintendo. Maar wel een leuke go-cart. Nu hebben wij in onze tuin een leuk stenen bijgebouw, dat zouden wij hééééééééééééééééél graag ingericht zien als clubhouse ( zoals de Helden van Ketnet), die hebben dat ook. Daar kunnen we dan lekker chillen met al de kids van de buurt. Dus willen jullie dat niet voor ons gezellig komen inrichten